DE BROUWERIJ

Brouwerij de Kneiter, geworteld in Tilburg, omarmt de wereld van bier met een passie voor avontuur, duisternis en kracht. Onze bieren zijn voor de avontuurlijke zielen. Degenen die genieten van een krachtige en uitgesproken smaakervaring. Gedurfde keuzes zoals turf- en rookmout dagen de norm uit en leiden tot meesterlijke brouwsels die zowel intens als verrassend zacht kunnen zijn.

Een bijzondere plek binnen onze range van bieren is gereserveerd voor de barrel aged bieren. Deze vormen een bijzondere reis op zichzelf, waarbij de tijd zijn magie uitoefent op ons vakmanschap. De vaten onthullen nieuwe dimensies van smaak en diepte aan onze al rijke bieren. Hierdoor ontstaat een harmonie die alleen verkregen kan worden door geduldig vakmanschap. Ons aanbod aan barrel aged bieren is een viering van de tijd en toewijding die we in elk aspect van het brouwproces stoppen.

Ga met ons mee op een epische bierreis! Bij Brouwerij de Kneiter gaat het niet om gewoon een slokje nemen. Nee, dit is een ontdekkingsreis vol smaakexplosies, textuurverrassingen en emotionele rollercoasters. Dus, grijp dat moment, kraak een fles open en hef je glas. Bij Brouwerij de Kneiter, waar passie en smaak hand in hand gaan, proosten we op het buitengewone.

Proost op het leven!