Wettelijke Kennisgeving

Brouwerij de Kneiter staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder kvk-nummer 80897711

AUTEURSRECHTEN

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd. Deze rechten zijn gebaseerd op Brouwerij de Kneiter. Zonder schriftelijke toestemming van Brouwerij de Kneiter is het niet toegestaan ​​deze site of enig onderdeel daarvan te kopiëren.

VRIJWARING

Brouwerij de Kneiter stelt de inhoud van deze site met grote zorg samen. Brouwerij de Kneiter staat echter niet in voor de inhoud van de informatie en voor de actualiteit en juistheid ervan. Brouwerij de Kneiter is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden, noch voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie. Brouwerij de Kneiter is niet verantwoordelijk voor informatie die aan derden, waaronder bezoekers, ter beschikking wordt gesteld aan Brouwerij de Kneiter voor vermelding op deze website. Brouwerij de Kneiter is niet aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door het niet of niet toegankelijk zijn van de website en het gebruik van de website inclusief onjuiste gegevensverwerking.

Voor vragen en/of klachten kunt u contact opnemen met:

Brouwerij de Kneiter
Attn: Consumentenservice
Delflandstraat 4, 5018 DD
Tilburg, Nederland

Alcoholverkoop: Nix18

Brouwerij de Kneiter verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. Met het plaatsen van een bestelling verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent. Bij aflevering zal een handtekening en identificatie een vereiste kunnen zijn om aan te kunnen tonen dat u 18 jaar of ouder bent. Brouwerij de Kneiter ondersteunt de NIX18-campagne van het ministerie van Volksgezondheid.

NIX18: De NIX18-campagne is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en een groot aantal partners (Koninklijke Horeca Nederland, KWF kankerbestrijding, Longfonds, Trimbos-instituut, NOC*NSF, supermarkten verenigd in het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, GGD Nederland, GGD’en, Thuiswinkel.org, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de ministeries van Veiligheid en Justitie en Algemene Zaken). Doel van de campagne is het versterken van de sociale norm ‘niet drinken en roken tot je 18e‘. De campagne richt zich op de hele samenleving, meer in het bijzonder de omgeving van jongeren. Iedereen zou het normaal moeten gaan vinden als jongeren voor hun 18e niet roken of drinken.

Voor meer informatie zie www.nix18.nl.