Verzendinformatie

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen, zodat jij kunt genieten van die heerlijke Kneiters. Doorgaans verzenden wij alle pakketten 1x per week op donderdag. Als je woensdagavond voor 21:00 uur je bestelling hebt geplaatst gaat deze nog mee op de verzending van donderdag. We streven ernaar je pakket de volgende dag te bezorgen. Op zondag vindt er geen bezorging plaats en kan je je bestelling pas op maandag verwachten. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je van ons direct een orderbevestigingsmail. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag om jouw bestelling aan te bieden bij PostNL. Zodra het pakket is aangeboden, ontvang je ook direct een track & trace code in je mail zodat je de zending kan volgen. Als je bestelling uit meer dan één zending bestaat, kan het zijn dat deze twee of meer dozen niet tegelijk geleverd worden.

Levering door PostNL

Door de track&trace code die je per mail ontvangt, kun je goed in de gaten houden wanneer je jouw bestelling kunt verwachten. De pakketten worden bij jouw voordeur aangeboden door PostNL. Mocht je op dat moment niet thuis zijn, dan worden de pakketten afgegeven bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Daarvan ontvang je wederom een mail met de informatie waar je het kunt ophalen.

ID-controle bij ontvangst van je bestelling

Houd je ID-kaart, paspoort of rijbewijs bij de hand bij het ontvangst van je bestelling. De PostNL bezorger zal namelijk een ID-controle uitvoeren om te controleren of je ouder bent dan 18 jaar. Heb je het pakket voor iemand anders gekocht die niet ouder is dan 18 jaar of ben je zelf niet thuis, maar je kinderen onder de 18 jaar wel? Dan zal de PostNL-bezorger de bestelling helaas mee terugnemen.

Verzendkosten

Onze bieren zijn doorgaans zware jongens, dat weegt dus nogal wat. Daarom betaal je €7,99 verzendkosten op alle bestellingen tot €50. Alle bestellingen boven de €50 verzenden wij gratis! Wij gebruiken stevige, grote en veilige dozen om jouw bestelling zo veilig mogelijk en zonder breuk te verzenden.

Vertraging tijdens verzending

We kennen het inmiddels allemaal. Er wordt steeds meer online gekocht en dus moeten er meer en meer pakketten worden afgeleverd. Tel daarbij het personeelstekort op en je loopt al gauw tegen een vertraging op. Is jouw bestelling verzonden, maar heb je deze nog niet ontvangen? Heb nog even geduld: soms doet de vervoerder in plaats van 48 uur enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Mocht je na een week nog niets hebben ontvangen neem dan contact met ons op. Je kunt ook te allen tijdens de status van jouw bestelling volgen met de track&trace code die je van ons hebt ontvangen.

Levering op andere tijdstippen

Het is helaas niet mogelijk om voor jouw bestelling een aflevermoment te kiezen. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn op het tijdstip waarop PostNL komt bezorgen dan kun je het daarna altijd ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Je kunt de status van je bezorging altijd checken met de Track&trace e-mail.

Soms gaat er iets mis tijdens de verzending…

Brouwerij de Kneiter en PostNL doen er alles aan jouw bestelling zo snel en netjes mogelijk te bezorgen, maar soms gaat er toch iets mis. Als dit het geval is gaan wij aan de slag met een oplossing. Neem in dat geval direct contact op met info@kneiter.net

Ik heb een fout gemaakt met het afleveradres! Kan ik dit nog aanpassen?

Doorgaans kunnen wij het afleveradres niet meer aanpassen nadat je bij ons een order hebt geplaatst. Je kunt ons altijd even mailen, mocht je het afleveradres willen wijzigen. Wij laten je dan weten of dit nog mogelijk is, alhoewel de kans hierop vaak klein is. Dat heeft ermee te maken dat het magazijn zo snel mogelijk begint met het verzamelen van jouw bestelling om deze op tijd voor je te kunnen uitsturen. Controleer daarom altijd goed welk afleveradres je invult.

Post NL is langs geweest maar ik was niet thuis, wat nu?

Als er niemand thuis is, of indien er geen meerderjarige persoon de producten in ontvangst kan nemen, zal de bezorger het pakket afleveren bij het dichtsbijzijnde Post-NL afleverpunt. Je kunt het pakket daar afhalen, maar ook daar geldt de eerder genoemde leeftijdscontrole.

Levering buiten Nederland

Wij leveren (nog) geen bieren naar het buitenland. Zodra we dit gaan kondigen we dit aan via onze website en social media kanalen.

Het factuuradres klopt niet, kan ik dit aanpassen?

Het is helaas niet mogelijk om het factuuradres na bestelling aan te passen.