zadelpijn
CHILI LAGER

ZADELPIJN

Maak je klaar voor een smaakavontuur dat je smaakpapillen laat tintelen! Zadelpijn, een unieke samenwerking tussen Brouwerij de Kneiter en De Brouwschuur, schittert als de hoofdrolspeler van Dutch Chili Fest 2023.

Zadelpijn, een heerlijke 5,5% lager, nodigt je uit voor een ontdekkingsreis in de wereld van chocolade habanero’s. We hebben met zorg drie verschillende varianten gebrouwen, elk met zijn eigen unieke twist van pittigheid en smaak. Van de subtiel gekruide tot de meest gedurfde en extreme variant die je de onvergetelijke sensatie van “Zadelpijn” zal bezorgen.Met precisie en passie vervaardigd, vat Zadelpijn de essentie van Dutch Chili Fest samen.

Zijn frisse en verkwikkende karakter dient als het canvas waarop de habanero’s hun smaakdans uitvoeren. Bij elke slok ontmoet je een prikkelende mix van moutsuikerzoetheid en de warme gloed van chili’s, wat resulteert in een ervaring die net zo gedurfd is als gebalanceerd.Laat je verrassen door de smaakexplosie, van licht pittig (oranje dopje) tot aangenaam pikant (geel dopje), tot de gedurfde rode dop, die de grenzen opzoekt.

Zadelpijn is jouw ticket tot een smaakavontuur dat je niet snel zult vergeten. Saddle up for the ride!

Alc. 5.5%

IBU 20

EBC 10