15 maart 2024

Proefglazen 20 cl van brouwerij de Kneiter: ontdek de smaak

Ben je op zoek naar een cadeau voor een bierliefhebber of wil je een thuis bierproeverij houden maar heb je nog geen proefglazen? Dan zijn onze glazen met dat kekke Kneiter logo precies wat je zoekt!

Authenticiteit en Stijl

Onze proefglazen zijn niet zomaar glazen; ze zijn een uiting van onze passie voor brouwen en onze toewijding aan kwaliteit. Bovendien giet je met deze kekke Kneiter proefglazen het bier nog lekkerder naar binnen. Het is niet alleen een manier om van ons verse gerstenat te genieten, maar ook een statement van jouw liefde voor ambachtelijk gebrouwen bier.

Perfect voor thuisproeverijen

Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond met vrienden, onze bier proefglazen (20cl) voegen net wat extra smaak toe aan elke thuisproeverij. Met het handige formaat van 20cl zijn ze ideaal voor het proeven van onze Kneiter bieren zonder direct teut te worden. Organiseer een bierproeverij bij jou thuis en laat jouw vrienden kennismaken met de unieke smaken van Brouwerij de Kneiter.

Of je nu een doorgewinterde bierkenner bent of gewoon zin hebt in een gezellige avond met vrienden, onze bier proefglazen voegen net wat extra smaak toe aan elke thuisproeverij. Met het handige formaat van 20cl zijn ze ideaal voor het proeven van  onze Kneiter bieren zonder direct teut te worden. Daarnaast zijn ze perfect voor het ontdekken van subtiele smaaknuances en het vergelijken van verschillende bieren. Met deze proefglazen ontdek je de unieke smaken van onze Kneiter bieren.

proefglazen

Een uniek cadeau!

Weet jij ook niet meer wat je jouw vrienden moet geven? Zoek niet verder! Onze proefglazen met Kneiter logo zijn het cadeau voor ieder feest of partij. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of als bedankje is, deze glazen zullen zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. Voeg een persoonlijk tintje toe door ze te combineren met een paar flessen van ons heerlijke Kneiter bier en je hebt het perfecte cadeau.

Bestel jouw proefglazen vandaag nog!

Goed, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw set proefglazen en ontdek de unieke smaken van ons ambachtelijk gebrouwen Kneiter bier. En of je ze nu voor jezelf houdt of als cadeau weggeeft, deze glazen zijn een absolute must-have voor elke bierliefhebber. Cheers!

WEBSHOP