12 januari 2021

ER KAN BESTELD WORDEN!

Het is zo ver, de eerste Kneiters zijn bijna klaar om uitgeleverd te worden! We verwachten ze eind deze maand in ons bezit te hebben, indien je graag iets wil afnemen van ons stuur dan aub een mail naar sales@kneiter.net, of stuur een bericht via de social media of naar een van ons 3 via whatsapp (als je ons kent ha!). Zorg in ieder geval dat je doorgeeft:

Naam:
Adres:
Telefoonnummer:
Email:
Bestelling:
Gewenste leverdag/adres:

Wat wij voor je hebben:

Brak Peat – Lighty Peated Black DIPA – 8,3 vol%
Deze smakelijke donkere IPA was een van onze eerste ideeën die succesvol uit onze schuur verscheen. Dit keer gebrouwen onder toeziend oog van Bernard bij zijn Brouwerij Reuz in Moergestel, deze fruitige en rokerige sensatie is een ware traktatie. Dry hopped met kilo’s Citra, Huell Melon en Hersbrucker is dit bier geschikt voor zowel de avontuurlijke craft bier genieters als de onervaren tong.

Kneiter Gieter Pater – Belgian dark strong ale – 9,4 vol%
Een eerbetoon aan je helden is nooit een slecht iets, zeker niet in de bier brouwerij. Dit is onze hulde aan de Belgische trappisten, dat ze maar voor eeuwig mogen blijven leven en goddelijk gerstenat maken voor ons genot! Onze interpretatie van het heilige abdijbier is gebrouwen bij Holevoort in Bakel en spiced met korianderzaad en bruine suiker, en is zeer geschikt voor de drinkers van traditionele zware bieren. Deze Pater zorgt ervoor dat je binnen de koudste kneiters psalmen achterstevoren staat prediken!

Beide bieren zijn beschikbaar in 33CL flessen en kunnen los gekocht worden of per doos van 24. Let wel dat er maar 500 liter per stuk beschikbaar is dus de oplage is gelimiteerd, maar stuur dit bericht vooral door naar al je vrienden! We hopen dat je van onze Kneiters geniet, zo ja laat een recensie achter op untappd en moedig ons aan om meer te maken (de volgende brouwdatum staat alweer vast)! We waarderen het zeer, proost!

De Kneiter (Stijn, Patrick, Luuk)

Er kan besteld worden