GRATIS VERZENDING

Op bestellingen boven de €50

VRAGEN?

Raadpleeg de veelgestelde vragen

VEILIG SHOPPEN

Via iDeal

Nieuwste bieren

Kouwe kermis
BLOND

KOUWE KERMIS

Het zonnetje breekt door, de dagen worden langer, en overspoeld door golven van lentekriebels wil je niet van een koude kermis thuis komen. Juist daarom is er nu, in samenwerking met Brouwerij Bendegek (en een Gijtje) de Kouwe Kermis! Naar aanleiding van het jubileum van het festival Grindhoven is de Kouwe Kermis een verleidelijke blonde doordrinker van 6,5%. Door de kveikgist op hoge temperatuur z’n werk te laten doen, is het bier rijk aan smaak. De laos, oftewel galanga zorgt voor de exotische toets. Eentje om de hele dag te blijven bestellen!

BEKIJK DIT BIER
IMPERIAL COFFEE IPA

DAILY GRIND

Wij mogen graag met ingrediënten spelen in onze bieren. Als liefhebbers van een sterke tas koffie lag het voor de hand dat er ook een keer koffie in zou gaan. En wat voor koffie gaat er in een India Pale Ale? Wel, Indiase koffie natuurlijk! Met de tot op heden zwaarste stort ooit in de Brouwschuur in Weert en vijf kilo versgebrande Plantation A koffie Is dit weer een waardige Kneiter geworden. Dat de West Coast gist ook wel van een bakkie troost houdt, is gebleken: maar liefst 9,6% ABV hebben we eruit gesleept. Een Imperial Coffee IPA om rustig van te genieten.

BEKIJK DIT BIER
BROUWERIJ DE KNEITER

OVER DE BROUWERIJ

Het idee voor brouwerij de Kneiter ontsprong in het begin van de corona pandemie, bandmaten Stijn en Luuk zagen hun festivalzomer in rook opgaan en grepen de gelegenheid aan om een nieuwe hobby te proberen. Als fervente bierliefhebbers leek het beiden leuk om zelf ook eens iets te maken, zo gezegd zo gedaan. Na een paar probeersels te proeven werd Patrick ook enthousiast en voegde zich aan het team. De Kneiter was geboren.
LEES VERDER