GRATIS VERZENDING

Op bestellingen boven de €50

VRAGEN?

Raadpleeg de veelgestelde vragen

VEILIG SHOPPEN

Via iDeal

Nieuwste bieren

PEATED DOPPELBOCK BARREL AGED

LÖMPE BÖCK BARREL AGED V2

In de Schotse Hooglanden, aan de voet van de Ben Vrackie langs de rivier de Tummel, ligt het rustieke plaatsje Pitlochry. Hier is in 1798 door twee drankminnende heren een whiskydestilleerderij opgericht, die inmiddels bekend staat onder de naam Blair Athol. Zij rijpen hun whisky voornamelijk op sherryvaten, maar ook incidenteel een rode wijnvat. Op zo’n vat hebben wij onze Lömpe Böck een dikke 16 maanden laten rusten. De combinatie van whisky, rode wijn en hout heeft in deze bijna anderhalf jaar ons bier met een smaakpalet beschilderd dat zijn weerga niet kent… verwarmend en veelzijdig, elke slok een nieuw avontuur! 

BEKIJK DIT BIER
IMPERIAL COFFEE IPA

DAILY GRIND

Wij mogen graag met ingrediënten spelen in onze bieren. Als liefhebbers van een sterke tas koffie lag het voor de hand dat er ook een keer koffie in zou gaan. En wat voor koffie gaat er in een India Pale Ale? Wel, Indiase koffie natuurlijk! Met de tot op heden zwaarste stort ooit in de Brouwschuur in Weert en vijf kilo versgebrande Plantation A koffie Is dit weer een waardige Kneiter geworden. Dat de West Coast gist ook wel van een bakkie troost houdt, is gebleken: maar liefst 9,6% ABV hebben we eruit gesleept. Een Imperial Coffee IPA om rustig van te genieten.

BEKIJK DIT BIER
BROUWERIJ DE KNEITER

OVER DE BROUWERIJ

Het idee voor brouwerij de Kneiter ontsprong in het begin van de corona pandemie, bandmaten Stijn en Luuk zagen hun festivalzomer in rook opgaan en grepen de gelegenheid aan om een nieuwe hobby te proberen. Als fervente bierliefhebbers leek het beiden leuk om zelf ook eens iets te maken, zo gezegd zo gedaan. Na een paar probeersels te proeven werd Patrick ook enthousiast en voegde zich aan het team. De Kneiter was geboren.
LEES VERDER